Fräscha och nygjorda sallader

Våra sallader

Majskyckling
Majskyckling med örter och rostade rotfrukter

Caesar
Grillad kycklingfilé, Romansallad, Caesardressing, Brödkrutonger, Parmesan

Skaldjur
Handskalade räkor, kräftstjärtar, ägg, sparris och avokado

Varmrökt lax
Varmrökt lax med ägg, citron och cocktailtomat

Chèvre vegetarisk
Chèvre med rostade rödbetor och pinjenötter

Italiensk vegetarisk
Mozzarella, soltorkad tomat, kronärtskockor och parmesan
(Serranoskinka kan läggas till, 10:- extra)

Pris: 79 kr per person

Välj dressing

  • Klassisk vinägrett
  • Dijonsenapdressing
  • Sweetchilicream
  • Rostad vitlök
  • Honung och chili
  • Lime och citron
  • Örtagårdsdressing
  • Caesardressing

Alla våra sallader innehåller säsongens gröna blad och grönsaker. Bröd, smör samt valfri dressing ingår.

Sylvestersupé

Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor

Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricots verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten - skivad oxfilé med haricot vertes, bacon, rödlök, syltlök & rödvinssky

Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag

Sylvesterlyx

Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom 
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot

Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra

Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås 
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch

Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott

504 kr inkl moms