Beställ catering här

När du skickar in beställningsformuläret nedan återkommer vi till dig med en offert. Din bokning är klar när du tackat JA till offerten.
Hittar du inte det du söker i våra menyer? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Beställningsformulär
Du kan ändra antal gäster tom fyra dagar innan eventet.
(Var god ange korrekt faktureringsadress samt ev. referens/märkning)

Beställningsvillkor

  • Samtliga priser är exklusive moms. Moms på 12% tillkommer.
  • Minimiantalet för beställning är 15 personer/rätt.
  • Vi vill ha beställningen 4 vardagar innan för att kunna garantera leverans, ni kan korrigera er beställning fram till två dagar innan med antal allergier mm.
    Vid avbokning senare än 4 dagar debiteras 50%, vid avbokning senare än 2 dagar debiteras 100%. Vid större event gäller individuellt överenskomna regler.
  • Vi arbetar med egna chaufförer som levererar och hämtar 08.00-22-00 mån-lör, andra tider kan överenskommas.
  • Leveransavgift inom tullarna är 250 kr, andra adresser offereras vid varje tillfälle.
  • Upphämtning av mat kan göras i Årsta Partihallar, där vi har vårt kök.
  • Betalning till företag faktureras på 10 dagar, privatpersoner betalar kontant eller med kort. Kortbetalning måste förbestämmas då alla bilar inte har kortterminal.

Sylvestersupé

Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor

Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricots verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten - skivad oxfilé med haricot vertes, bacon, rödlök, syltlök & rödvinssky

Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag

350 kr inkl moms

Sylvesterlyx

Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom 
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot

Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra

Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås 
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch

Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott

504 kr inkl moms