Hej från Årsta Partihallar!

2008 startade vi Catering Direkt med målsättningen att bli bättre än våra konkurrenter, framförallt på en del avgörande områden. Många kan laga mat, en del bra en del sämre, men många brister på andra sätt i hela cateringkedjan.

Vi började med att etablera vårt kök mitt i Årsta partihallar, allt för att få en direkt närhet till dom BRA råvarorna.

Vi anställde sedan två fantastiska köksmästare, allt för att sedan kunna bygga vidare underifrån utan att någonsin behöva tumma på smak eller kvalitet. Vi har månadsvisa möten där menyer och recept prövas och granskas, för att sedan få tummen ner eller kanske tummen upp och då kunna hamna på din tallrik.

Vi vill alltid finnas där för dig som kund. Därför såg vi till att ha ett kontor som svarade på frågor och hjälpte våra kunder 08.00-20.00 samtliga dagar i veckan.

Vi ville alltid leverera maten själva med våra bilar och våra egna trevliga kunniga chaufförer, och så blev det.

Utvecklingen fortsätter:

Vi har under våren hyrt ett förråd på 500 kvm för tält, möbler, glas, porslin mm, så nu kan vi på ett ännu smidigare sätt hjälpa våra kunder med detta.

Vi hoppas under hösten lyckas med att bli Kravcertifierade, målsättningen är t.o.m. att få TVÅ kravstämplar. Det blir tufft, men det kan gå.

Har våra idéer varit rätt??

Vi har under dessa år gått från en omsättning på 1 miljon till 16 miljoner, ett bättre kvitto på att vi tänker rätt kan man nog inte få.

Nu hoppas vi att du vill bli en av våra matglada gäster.

/ Anders Engström

 

Sjyssta villkor!

Självklart har vi kollektivavtal och goda arbetsförhållanden.

Vi har koll!

Vi har koll på finanserna
– en partner att lita på!

Kontakta oss!