Välfyllda baguetter från kallskänken

Färska baguetter

  • Kalkon och potatissallad 50 kr
  • Rostbiff med remoulad och rostad lök 50 kr
  • Rostbiff och potatissallad 50 kr
  • Salami och brieost 50 kr
  • Ost och skinka 50 kr
  • Brieost 50 kr
  • Kyckling och curry 50 kr 
  • Köttbullar med rödbetssallad 50 kr
  • Köttbullar och potatissallad 50 kr
  • Lax 55 kr
  • Skagenröra (handskalade räkor) 55 kr

Sylvestersupé

Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor

Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricots verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten - skivad oxfilé med haricot vertes, bacon, rödlök, syltlök & rödvinssky

Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag

Sylvesterlyx

Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom 
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot

Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra

Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås 
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch

Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott

504 kr inkl moms