Landgångar för alla smaker

Kallskänkans goda landgångar:

Italiensk Chark
Parmaskinka, Taleggio-ost, Grön tapenade, Italiensk salami och  Mortadella
Pris: 105:-/pers

Fisk & Skaldjur
Varmrökt lax- eller tonfiskröra, Gravad lax, Ägg och Räkor, Kräftskagen, Lagrad hårdost
Pris: 115:-/pers

Sandra special
Skagenröra och ägg, Rostbiff, 2 x ost, Lantpaté (pastej), Kalkon med dijoncréme
Pris: 115:-/pers

Rostbiff
Rostbiff, Remoulad, rostad lök, gurka & pepparrot
Pris: 100 kr/pers

Räkor
Räkor, Ägg, majonnäs & sparris
Pris: 110 kr/pers

Sylvestersupé

Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor

Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricots verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten - skivad oxfilé med haricot vertes, bacon, rödlök, syltlök & rödvinssky

Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag

Sylvesterlyx

Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom 
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot

Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra

Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås 
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch

Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott

504 kr inkl moms