À la Carte – två- och trerättersmenyer. Komponera din egen meny!
Tvårätters: välj en huvudrätt med antingen en förrätt eller en dessert för 179 kr per person.
Trerätters: välj en förrätt, en huvudrätt och en dessert för 219 kr per person.
Förrätter
Toast Skagen
Klassiker med handskalade räkor toppad med sikrom
Toast Parma
Färsk sparris med parmaskinka, toast och limedressing
Toast Chèvre
Getost på toast med honung, balsamicocreme och rostad vitlök
Parmaroullader
Parmaskinka fylld med ricotta, soltorkade tomater och oliver, toast och pesto
Huvudrätter
Wallenbergare.
Wallenbergare med potatispure, rårörda lingon och kantarellsås
Hemtrillade Köttbullar.
Våra köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås
Helstekt Skivad Biffrad
Helstekt skivad biffrad med gratäng, rödvinssky, bearnaisse och stekta grönsaker
Spanska Köttbullar
Spanska köttbullar med tomatsås, ris, färskriven parmesan och pinjenötter
Italiensk Pasta med Pesto
Italiensk Pasta med pesto, gräddsås, grillade sparris och champinjoner
Oxfilé på Stadshotellets vis
Oxfilé, haricot vertes, rödlök, bacon, syltlök, madeirasås och krämig potatisgratäng
Desserter
Amerikansk Cheesecake
Amerikansk ostkaka med bärkompott och grädde
Chokladpudding
Chokladpudding med lime-marinerade jordgubbar
Smulpaj
Smulpaj med rårivna äpplen och vaniljcréme
Fruktcoctail
80-tals fruktcoctail på vårt vis
Brownie
Brownie med mascarponecréme och valnötter
Pannacotta
Pannacotta med choklad och limekrokant
Hemgjord Rabarberpaj
Hemgjord rabarberpaj med en ljuvlig vaniljsås
Sylvesterssupé
Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor
Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricot verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten!
Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag
350 kr inkl moms
Sylvesterlyx
Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot
Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra
Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch
Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott
504 kr inkl moms
Alternativa varmrätter:
Fisk:
Rödingfilé med rostad blomkål, gulbetor, skaldjurssås med vittvin & sockerärtor
Vegetariskt alternativ (går även att få veganskt)
Bakad & brynt rotselleri med pumpa, kålrot, rödbetsblommor,
valnötter & björnbärssky
