À la Carte – två- och trerättersmenyer. Komponera din egen meny!

Tvårätters: välj en huvudrätt med antingen en förrätt eller en dessert för 179 kr per person.
Trerätters: välj en förrätt, en huvudrätt och en dessert för 219 kr per person.

Förrätter

Toast Skagen
Klassiker med handskalade räkor toppad med sikrom

Toast Parma
Färsk sparris med parmaskinka, toast och limedressing

Toast Chèvre
Getost på toast med honung, balsamicocreme och rostad vitlök

Parmaroullader
Parmaskinka fylld med ricotta, soltorkade tomater och oliver, toast och pesto

Huvudrätter

Wallenbergare
Wallenbergare med potatispure, rårörda lingon och kantarellsås

Hemtrillade Köttbullar.
Våra köttbullar med potatispuré, rårörda lingon, pressgurka och gräddsås

Helstekt Skivad Biffrad
Helstekt skivad biffrad med gratäng, rödvinssky, bearnaisse och stekta grönsaker

Spanska Köttbullar
Spanska köttbullar med tomatsås, ris, färskriven parmesan och pinjenötter

Italiensk Pasta med Pesto
Italiensk Pasta med pesto, gräddsås, grillade sparris och champinjoner

Oxfilé på Stadshotellets vis
Oxfilé, haricot vertes, rödlök, bacon, syltlök, madeirasås och krämig potatisgratäng

Desserter

Amerikansk Cheesecake
Amerikansk ostkaka med bärkompott och grädde

Chokladpudding
Chokladpudding med lime-marinerade jordgubbar

Smulpaj
Smulpaj med rårivna äpplen och vaniljcréme

Fruktcoctail
80-tals fruktcoctail på vårt vis

Brownie
Brownie med mascarponecréme och valnötter

Pannacotta
Pannacotta med choklad och limekrokant

Hemgjord Rabarberpaj
Hemgjord rabarberpaj med en ljuvlig vaniljsås

Sylvestersupé

Förrätt
Toast Skagen på mörkt rågbröd med Löjrom & citron
Tore Vretmans klassiker från Riche av handskalade räkor

Huvudrätt
Helstekt Oxfilé med krämig potatisgratäng, haricots verts, bakade coctailtomater & rödvinssås
Genuint och passande för den kalla vinternatten - skivad oxfilé med haricot vertes, bacon, rödlök, syltlök & rödvinssky

Dessert
Vaniljpannacotta roma med yoghurt & hallon
Krämig pannacotta med äkta vanilj - den perfekta avslutningen på årets sista middag

Sylvesterlyx

Snittar
Skagensnitt av handskalade räkor med löjrom 
Tunnbrödsstubbe med rensteksröra & pepparrot

Förrätt (välj ett alternativ)
1. Halv hummer med champinjon, Västerbottenost & Philadelphia
Havets konung, tillagad med Thermidor-recept som grund
2. Kallrökt laxtartar med rotselleripuré, picklad lök, dill & rotfruktschips
Modern förrätt där pikanta smaker möter varandra

Huvudrätt
Lågtempererad Kalvfilé med sötpotatiskaka, bakad coctailtomat, sotad sparris & marsalasås 
Underbara råvaror med en lätt italiensk touch

Dessert
Chokladkaka med blåbärscreme, lemoncurd & färska hallon
Perfekt brytning mellan sött och syrligt, överraskande gott

504 kr inkl moms