Under augustimånen

Vi hjälper dig med alla delar för en riktigt lyckad kräftskiva!

Tillbehör till festen

Du är varmt välkommen att kontakta oss oavsett vad du behöver. Vad vill du ha på din kräftskiva? Hör av dig redan idag så ordnar vi det! 
Dukning
Vi erbjuder allt för er kräftskiva inom dukning. Vi har partytält, bord, stolar, dukar med mera. Skriv gärna i meddelandet vad ni önskar få hjälp med så ställer vi gärna upp! 
Tillbehör
Hattar, månlampor, servetter, tallrikar, dukar med anknytning till kräftskivor är ett självklart inslag på varje kräftskiva. Vi har allt ni kan tänkas behöva och lite till, bara att säga till så ser vi till att varje gäst kan prydas med en fin hatt!

Hittar du inte exakt vad du vill ha? Kontakta oss redan idag så hjälpervi dig att fixa till den kräftskiva som passar er bäst!

Meny Kräftskiva

Småländska vildfångade signalkräftor
Kumminkryddad Västerbottenpaj (varm)
Skogssvamppaj med bacon och lök (varm)
Dill-aioli
Rhode Island
Brytbröd
Surdegsbaguette
Västerbottenost och kryddost
Potkäs
Hembakad chokladkaka med lingongrädde

Pris: 10-25 personer 515 kr per person
Pris: 26-65 personer 495 kr per person
Pris: 65-uppåt 475 kr per person

Varför har man papperslyktor av Mannen i Månen på kräftskivor?

Helt klarlagt är det inte men just augustimånen är extra stor och kräftor fiskas alltid bäst på natten i månens ljus då kräftor är nattaktiva djur. Traditionellt så ska man åka ut och fiska sina kräftor på natten innan kräftskivan. Så därav har man med månen som en symbol som är starkt kopplad till själva kräftskivan. Men för er som inte har möjlighet eller tid så har vi massor av färska kräftor för er kräftskiva och självklart har vi Mannen i Månen lyktor också om ni behöver!