Små och stora event – vi hjälper er hela vägen

Event

Små eller stora event spelar ingen roll! Vi hjälper er hela vägen till ett lyckat arrangemang. Vi ordnar allt från mat och dryck till personal, kockar på plats, porslin, glas, is, kandelabrar, möbler, linne och transporter.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 Hoppas vi hörs!

Anders Engström – Eventansvarig
E-post: anders.engstrom@cateringdirekt.se

Låt oss sköta allt för din trädgårdsfest
Förutom maten så ordnar vi självfallet med allt annat, som porslin, glas och tält mm. Vi erbjuder en hel del som vi kan lägga upp på grillen.

Bröllop
Låt oss hjälpa er att göra ert bröllop till den storslagna tillställningen det förtjänar att vara. Vi har många års erfarenhet och tillsammans med er kan vi planera ert bröllop där vi ordnar med allt från mat till porslin och serveringspersonal.

Företagsevent
Vi har levererat mat till allt från frisörsalonger till storbanker. Vi arbetar också mycket med tv-produktioner med flera av de största produktionsbolagen som våra kunder. Vi kan göra allt ifrån frukostar till anordna en större bankett med trerätters – kontakta oss så skräddarsyr vi just ert event!

Julbordscatering
Varje år får vi äran att servera julbord till både stora och små företag samt stora och små sällskap och privata tillställningar. Att få laga traditionella julbord är något som vi ser fram emot varje år men något som är ännu mer spännande är att få servera det lilla extra. Så hör av dig redan idag om du vill få ett annorlunda julbord eller bara ett hederligt traditionellt julbord!

Kontakta oss!