Kontakta Oss

Vill du göra en beställning?

Vanliga Frågor

Har ni vegetarisk / specialmat?

Vi har vissa vegetariska menyer och menyer fria från ingredienser som vanligen kan framkalla allergier. Men vi rekommenderar er att ta kontakt med oss för att få den bästa servicen. Vi hjälper gärna till att komponera en god och välsmakande meny utifrån era önskemål.

Ring: 08 – 400 250 90

Eller använd kontaktformuläret längst upp på denna sidan

Kan man betala med kort / faktura?

Företag har möjlighet att betala med faktura och för  privatpersoner gäller kontantbetalning eller kortbetalning.

För mer information läs gärna våra Betalningsvillkor

Vilken typ av mat har ni?

Vi har arbetat med catering i väldigt många år och har under den tiden kunnat arbeta upp en stor mängd olika menyer. Vi har mat ifrån alla världens hörn med allt ifrån italienska bufféer till engelska frukostar. Vi serverar menyer för morgon, lunch och middag.

Läs gärna mer om vår mat här.

Anordnar ni event?

Ja det gör vi, även fast våran huvudinriktning är mat och catering så hjälper vi gärna till att anordna ett event i samband med cateringen. Vi anordnar allt ifrån bröllop till tv-inspelningar samt privat- och företagsfester.

Läs mer om våra event här

Det saknas något / maten var inte som förväntat / eller annat problem?

Tveka inte att höra av dig direkt, vi vill självklart ge dig den bästa upplevelsen och oavsett vad du är missnöjd med så vill vi höra ifrån dig för att hjälpa dig på bästa sätt.

Är det problem med leveransen så prata gärna direkt med personen som levererar eller ring 0735 – 21 72 23 annars får ni gärna höra av er under kontorstider på 08 – 400 250 90